Societatea FASCINO CONCEPT, www.fascino.ro , inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/8655/2020, avand CUI 42826793, capital social 200 este societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.fascino.ro

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.fascino.ro.

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul www.fascino.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre FASCINO CONCEPT SRL (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre FASCINO CONCEPT SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Prin „continut” intelegem:

  • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre FASCINO CONCEPT SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de FASCINO CONCEPT SRL intr-o anumita perioada.
  • Cont – sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre acestia.
  • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre FASCINO CONCEPT SRL si client, prin care acesta transmite Societatii FASCINO CONCEPT SRL intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.fascino.ro.
  • Client – persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului www.fascino.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.
  • Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.
  • Date cu caracter personal – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi.

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate.

FASCINO CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, FASCINO CONCEPT SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii FASCINO CONCEPT SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.fascino.ro, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de FASCINO CONCEPT SRL ca fiind de interes pentru utilizatori.

FASCINO CONCEPT SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

FASCINO CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, FASCINO CONCEPT SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga FASCINO CONCEPT SRL la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, FASCINO CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.fascino.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii FASCINO CONCEPT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul FASCINO CONCEPT SRL, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul www.fascino.ro, sunteti obligat sa:

1) furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare al site-ului;

2) actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, FASCINO CONCEPT SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

FASCINO CONCEPT SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta pierderea parolei sau orice activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va vor suspenda contul de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

LEGATURI

Site-ul www.fascino.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

FASCINO CONCEPT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, FASCINO CONCEPT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

FASCINO CONCEPT SRL nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, FASCINO CONCEPT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

FASCINO CONCEPT SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari fara a trimite notificare in prealabil. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

FASCINO CONCEPT SRL nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

FASCINO CONCEPT SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

FASCINO CONCEPT SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

METODE DE PLATA

Cum platesc?

Selectati plata cu cardul daca doriti sa platiti online cu cardul.

Plata ramburs – Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid. Plata va include si costul transportului.

LIVRARE PRODUSE

Livrarea produselor achizitionate de pe www.fascino.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Tariful de livrare este de 25lei, iar pentru comenzi mai mari de 200lei, tariful de livrare este 0 lei, in limita ariei de acoperire si deservire fara kilometri suplimentari.

TERMENE DE LIVRARE

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid direct la adresa mentionata in formularul de comanda.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la data confirmarii comenzii.

Clientul va suporta pretul produselor si costul livrarii acestora. FASCINO CONCEPT nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe suplimentare, va rugam sa ne instiintati imediat comenzi@fascino.ro. In cazul in care produsul comandat nu se gaseste in stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilitatii acestuia.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

GARANTII

Toate produsele comercializate pe site-ul www.fascino.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de FASCINO CONCEPT SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. FASCINO CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform O.U.G. nr. 34/2014 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului“.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate si platite prin site, sa notifice in scris SC FASCINO CONCEPT SRL completand formularul Formular de returnare sau prin trimiterea unei solicitari via email la adresa comenzi@fascino.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC FASCINO CONCEPT SRL are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor precomandata, daca acestea au fost achitate.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art .10, litera C din O.G.34/2015) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid –  produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele.

Reglementarile O.G. 34/2015 cu privire la dreptul de retur ale consumatorului nu se adreseaza persoanelor juridice si nici pentru cazul cand produselor sunt precomandate, platite si ridicate de la sediul FASCINO CONCEPT.

Produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa nu fie purtate, folosite, uzate si sa fie insotite de documentul fiscal de achizitie.

FASCINO CONCEPT SRL va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii deciziei de retragere din contract.

FASCINO CONCEPT SRL va restitui contravaloarea produselor comandate si a costului livrarii prin virament bancar in contul bancar indicat de client.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, FASCINO CONCEPT SRL va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si sigilat.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata partial, daca produsele pastrate nu intrunesc valoric, cantitativ sau calitativ pragul de eligibilitate al respectivei campanii prin care se ofera produsul cadou, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si sigilat.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

CERERI SI RECLAMATII

Pentru orice cereri si/sau reclamatii legate de modalitatile de plata, de livrare, de executare a comenzii si orice alte informatii va puteti adresa la urmatoarele date de contact: adresa de e-mail: comenzi@fascino.ro; telefon: 021.555.10.65

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.FASCINO.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.FASCINO.RO  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.FASCINO.RO  SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA DEMARAREA PROCEDURILOR JUDICIARE PENALE IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

LITIGII

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

INFORMATII PRIVIND DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (denumite in continuare DEEE) sunt echipamentele electrice si electronice care constituie deseuri in sensul pct. 9 din anexa nr. 1 la Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, republicata, inclusiv componentele, subansamblele si produsele consumabile care fac parte integranta din produs in momentul in care acesta devine deseu. DEEE pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

In conformitate cu O.U.G. nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

– Clientii au obligatia de a colecta separat DEEE si de a nu elimina DEEE impreuna cu deseurile municipale nesortate;

–  La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumparatorului, distribuitorii sunt obligati sa preia DEEE in sistem “unul la unul”, in mod gratuit, in aceleasi conditii precum cele de livrare a produsului nou, daca echipamentul este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca echipamentul nou furnizat si sa informeze cumparatorul despre aceasta posibilitate inainte de achizitionarea produsului.

– Costurile colectării, tratării şi eliminării în condiţii de protecţie a mediului sunt evidentiate separat prin taxa verde

– prin reutilizarea si/sau reciclarea DEEE, impactul negativ al substantelor periculoase continute de aceste DEEE asupra mediului va fi redus;

– simbolul care indica faptul ca DEEE fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce

ANPC

Solutionarea litigiilor (Platforma SOL)